en iyi pastalar için ürünler (1)

Zuccaru İncir Timut Sabayon

Zuccaru İncir Timut Sabayon

Zuccaru Timut İncirli Sabayon 4 kişilik tarif ● 6 yumurta sarısı ● 100 g Zuccaru İncirli ve Timut Biberli Şeker ● 8 siyah incir ● 6 yemek kaşığı Korsika Muskatı Yumurta sarılarını, İncirli ve Timut Biberli Şekeri ve 4 yemek kaşığı Korsika Muskatını bir karıştırma kabına koyun, kaynayan su dolu bir tencerenin üzerine yerleştirin. Karışımı, sabayon koyulaşana kadar, yaklaşık 5 dakika boyunca benmari usulü çırpın. Kalan Muskatı ekleyin. İncirleri dörde bölerek ramekinlere yerleştirin. Üzerine sabayon ekleyin. İncirli ve Timut Biberli Şeker ile serpin. Ateşle karamelize edin ve tadını çıkarın!